Hit that Rainbow
colours too dull and spammed with imperfection
Saturday, May 28, 2011
get out of my way.



Today nothing much. I HATE today. Allow me to scold a bitch. Gonna go minah.

Ehk betina, kau takderh orang laen keperh? Kacau aku punyerhhh, sebokk arh kau. Kau gi mampos sua, aku happy giler bile kau mati mampos dari dunia ni. Kau tak layak datang sini arhh. Kau ingat orang yang jadi kawankawan kau sumerh tu sukerh kau? Gilerh. Agaknyerh kau nyer boyfriend pun tak sayang kau. Kau arh yang maen maenkan perasaan dierh, pastu nak blame dier? Lepas tu, carik orang laen? Playgirl/bitch keperrrrr. GY MAMPOS KAY :) Mukerh kau dah lah macam taik, nak camwhore -.-

Argh -.- I wanna cry man. Felt like slashingg, but didn't againn.. Dad at home, cannot cry yet lol. He will direct me to my aunt then my aunt will be like why are you cryinggggg then you shouldn't cryyyyyyy. ARGH FUCKMYLIFE. This is so nice :( I should get myself a stressball. :'(

I'm only happy when I'm with you.
Bai.

4:47 AM
Yours truly.